Steun op droeve momenten

Welkom bij Uitvaartzorg Eraerts, centraal gelegen in het centrum van Sint-Truiden en Zoutleeuw. We zijn gegroeid van een familiale begrafenisonderneming naar een hedendaagse uitvaartonderneming. Bij het overlijden van een familielid of dierbare nemen wij u al de praktische zorgen uit handen.

Op de meest droeve momenten rekent u op onze rijke ervaring, persoonlijke zorg, nauwe betrokkenheid en warme begeleiding. Bij de confrontatie met groot verdriet heeft ieder van ons steun nodig. Uitvaartzorg Eraerts zorgt voor rust, zodat u tijd en ruimte hebt om waardig afscheid te nemen.

Bij het overlijden van een naaste moet er veel geregeld worden. Wij doen ons uiterste best om u op maat te helpen. We houden rekening met uw wensen en met die van de overledene. Neem contact met ons op – op elk moment – en we helpen u snel en professioneel verder.

 

Discretie troef

Wordt u geconfronteerd met het verlies van een dierbare? Dan zijn we bij Uitvaartzorg Eraerts in de eerste plaats uw vertrouwenspersonen in deze tijd van rouw. U kunt dan ook 100% rekenen op een discrete en serene begeleiding. Uw verdriet en uw verwerking komen steeds op de eerste plaats.

Wij staan garant voor een complete uitvaartverzorging en verzorgen ieder afscheid tot in de puntjes, op een integere manier en met veel aandacht voor de opvang van familieleden. Daarom bieden we ook een aantal faciliteiten aan die het u makkelijker maken in deze periode van rouw. U kunt bij ons al uw bloemen bestellen, en we openen voor u ook een online condoleren-rubriek. Wij zijn er voor u, zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 uur.

Wilt u kunnen vertrouwen op een begrafenisondernemer die garant staat voor een persoonlijke aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u op een gepaste manier verder.